Koomikkoesittelyt

HELI SUTELA

Helvetin kova. Mitäpä Helistä sen kummempaa satuilemaan, siinä se on. Kumman kaa -sarjalla raivasi tien tähtiin ja siellä on pysynyt. Ei päästä helpolla, mutta Helin kanssa se on ehdottoman hyvä asia.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Heli Sutela

 

MATTI PATRONEN

Oulun outolintu, Naurun tasapainon voittaja, Haukiputaan hämykeisari. Absurdin huumorin arkkienkeli, ihan ihme jätkä. Matti yllättää aina, paitsi silloin kun sitä odottaa. Jolloin yllättää silloinkin. Menikö metatasolle? Hyvä, olet valmis Matin keikalle.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Matti Patronen

 

IIKKA KIVI

Naurun tasapainon voittaja, Noin viikon uutisten käsikirjoittaja. Tursuilee jutuissaan ja ulkomuodossaan täysin asiattomille sektoreille, mutta aina perustelluista syistä. Ottaa kantaa kaikesta muusta paitsi pullapitkosta, siinä täytyy olla keskipaloja koska niissä on eniten kreemiä.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Iikka Kivi

 

TOMI WALAMIES

Tarkan artikulaation superpositio, rytmimestari Kauniaisista. Mad Cookista tuttu Tomi pystyy todistettavasti syömään mitä tahansa. Paitsi nykyhallituksen jutut eivät oikein tahdo mennä alas.

 

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Tomi Walamies

 

ANITTA AHONEN

Suomikomiikan Grand Old Lady, tarpeettoman härski tarpeellisissa kohdissa. Teki ekan keikkansa 90-luvulla, mutta toisin kuin XL5, on enemmän hengissä kuin koskaan. Takoo raudan kuumaksi, jos se ei sitä valmiiksi ole.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Anitta Ahonen

 

TOMI HAUSTOLA

Naurun tasapainon pronssimitalin jälkeen Haustola pisti huumorihenkselit tiukemmalle ja pamautti ensimmäisen Kultaisen Venlansa Noin viikon uutisten porukassa. Joustoa piisaa koukistajissa ja jutuissa, ihmissuhdehavainnoinnin Carl Sagan.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Tomi Haustola

 

ANDERS HELENIUS

Noin viikon uutisten käsikirjoittaja hänkin - kovien asioiden pehmeä käsittelijä, suomenruotsalainen humanismin superjohdin. Hulvaton ilmeilijä, vaivaton itsensä epämukavuusasentoihin vääntelijä.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Anders Helenius

 

ANTTI HAAPALA

Suomen hyväntahtoisin hujoppi. Jos joviaaliudesta voisi rakentaa lumiukon, niistä jokainen näyttäisi Haapalan Antilta. Suositun Haapala & Sottinen -podcastin toinen aisapari. Toisen joudut arvaamaan.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Antti Haapala

 

RIKU SOTTINEN

Puhtaalla arvaamattomuudella käyvä Duracell-pupu. Ikinä et tiedä, mitä tämä Lieksasta lennähtänyt vitsisissi oikein keksii. Yleensä lähtee lapasesta, yli kymmenen vuoden vankalla ammattitaidolla.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Riku Sottinen

 

TOMMI YLIMÄINEN

Mitä yhteistä on Lumilinnalla ja Tommi Ylimäisellä? Molemmat ovat valkoisia ja Kemistä. Tommi on tosin paljon hauskempi kokemus. Ja hänen sisäänsä mahtuu vahvistamattoman tiedon mukaan enemmän aasialaisturisteja.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Tommi Ylimäinen

 

ESA KAURANEN

Suomen itsemurhapääkaupungista Pyhäjärveltä kun ponnistaa, niin kovin ruusuista ei ole huumori - Esa Kauranen on mestari tekemään hirveydestä hilpeyttä. Ottaa lujasti mutta tarjoaa myöhemmin salvaa.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Esa Kauranen

 

SAKU TORSSONEN

Sakussa kuusamolainen korpikyynisyys yhdistyy rajattomiin suuntiin pulppuilevaan ADHD-meininkiin täysin ainutlaatuisella tavalla. Tarinat taittuvat niin yllättävästi ja nopeasti, että Sakua on kyselty Timo Soinin henkilökohtaiseksi takinkääntäjäksi.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Saku Torssonen

 

VILLE VALTANEN

Oletko koskaan nähnyt suopöllöä, joka kertoo sinulle hulvattoman mustaa huumoria juttu toisensa perään? Jos olet, niin joku on todennäköisesti livauttanut juomaasi salaa LSD:tä. Tai sitten olet ollut Ville Valtasen keikalla.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Ville Valtanen

 

URSULA HERLIN

Ursula Herlin on kyselyiän ja amerikkalaisen jalkapallon runtelema perheenäiti, joka potee kolmenkympin kriisiä avoimesti lavalla. Ursula ammentaa komiikkaa arjesta, koska sehän on elämän suola - liiallisena lisää sydän- ja verisuonitautien riskiä.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Ursula Herlin

 

EERO CORSO

Eero Corson jutut ovat kenties älykkäimpiä ja hienovaraisimpia hirveyksiä, mitä ihmisapina voi suustaan päästää. Eeron nimi kuvaa täydellisesti hänen komiikkaansa - raakaa peliä, mutta modernilla ja kansainvälisellä tasolla.

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Eero Corso

 

 

Remakka Stand Up Komedia Festivaalit Oulu Ohjelma

Laita jakoon jos tykkäsit!

Share on Facebook0Pin on Pinterest0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on LinkedIn0Email this to someone

Ajankohtaista

45 Special, Saaristonkatu 12

Radisson Blu, Hallituskatu 1

Festivaalin tuottajat

Iikka Kivi
iikkakivi@hotmail.com

 

Tommi Ylimäinen
tommiylim@gmail.com

 

Matti Patronen
matti.patronen@hotmail.com

Yhteystiedot

040 7464316